Супер-герои ще вземат участие в Софийския маратон, който ще се проведе на 4 октомври 2015 г.

Христо е на 18 години от София, интелигентно и будно момче. Много обича спорта, по-специално леката атлетика. Тренира крикет.
Свободното си време Христо прекарва пред телевизора. Любимите му филми са за супер-герои.
Христо не може да говори.
Христо е с тежка форма на детска церебрална парализа.

Саиф е от Пакистан. Живее в България от 1994 г. Основател е на United cricket club Sofia – национален шампион по крикет за 2012 г.  Всяка седмица Саиф провежда тренировки по крикет, адаптиран за деца със специални нужди и незрящи.

Ние сме четирима приятели от цяла България. В почивните дни може да ни срещнете в Борисовата градина или на Витоша. Или в който и да е парк. Обединява ни любовта към най-масовия спорт –  бягането.

Супер-героите са обикновени хора, които помагат на всеки изпаднал в нужда. Супер-героите са пример и ни учат как да станем по-добри.

Ние сме 6 супер-герои: Супермен, Батман, Спайдърмен, Леонардо, Саиф и Христо.

На 4 октомври ще вземем участие в Софийския маратон. Ще се радваме да дойдеш, за да ни подкрепиш и да поздравиш Христо и неговия отбор. Той и приятелите му имат нужда от супер герои като теб – които да дойдат и да им обърнат малко внимание. Да ги поздравиш за усилията, които полагат всеки ден, за да станат по-добри.

Можеш да ни намериш около старта на маратона, в неделя, 4 октомври от 9:00 до 9:30. Ще ни разпознаеш по супер-количката и усмихнатия Христо. Очакваме те!

Да – всеки може да бъде супер-герой!
Дори за един ден!
Дори за три километра…