БАБА МАРТА ЗА ДЕЦАТА

За инициативата


Баба Марта за децата е една благотворителна инициатива на Сдружение Heroes Wanted. Предлагаме на благотворителен базар ръчно направени мартеници, направени от няколко жени от село Горна Брезница, община Кресна. Приходите от продажбата ще бъдат използвани за нуждите на Център за настаняване от семеен тип за деца лишени от родителска грижа „Любен Каравелов“ в град София, квартал Модерно предградие.

Мартениците могат да бъдат закупени на уеб страницата на Сдружението, като доставката се извършва с куриер, като доставяме до цял свят.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Снимки: Оцвети Великден 2016. Автор: сдружение Heroes Wanted. Всички права запазени ©

За децата


В ЦНСТ „Любен Каравелов живеят 14 деца, най-малката е Мария и е само на 5 годинки, а най-големия е Васил, на 14.  По-големите деца учат в съседното училище, а за по-малките се грижат възпитателките и директорката на дома г-жа Иванова.

Ако съберем достатъчно средства искаме да озеленим двора на Центъра и скрием високата ограда, която го огражда. Иска ни се да монтираме и люлка в градината, на която децата да играят през слънчевите дни.

За нас

Ние търсим герои.

Работим в полза на деца в риск – онези деца без родителска грижа, с тежки заболявания, деца бягащи от войната.


Защото всеки може да бъде герой!


Организираме инициативата “Баба Марта за децата за втора поредна година. През 2017 успяхме да съберем сумата от 2589 лева, като изпратихме мартеници до 12 държави в цял свят.

Бъди част от Баба Марта за децата

Подкрепи нашата дейност като поръчаш мартеници за теб и твойте близки!

bg_BGBulgarian
bg_BGBulgarian